Leona Popović ostvarila rezultat karijere na Sljemenu

Skijanje
ZAGREB – Završena je još jedna, 16. po redu slalomska utrka skijašica na Sljemenu. Pobjedu je odnijela Slovakinja Petra Vlhova, a Hrvatica Leona Popović ostvarila je sedmo mjesto što joj je najbolji plasman karijere.

Hrvatska je ženske bodove na Snježnoj kraljici čekala još od 2011. godine, a da se čekanje završi zaslužna je sjajna Leona Popović koja je doskijala do sedmog mjesta. Na kraju prve vožnje bila je 14.

 “Prvi dojmovi? Nisam baš očekivala ovo. Nisu ovo bile moje najbolje vožnje, ali super je ispalo i to još na Sljemenu. Drago mi je da sam uspjela baš tu dobro odskijati. Odličan rezultat. Promjenjivi su bili uvjeti, ali to je takav sport, trebalo se prilagoditi. Svi smo imali iste uvjete i kako se tko prilagodio tako je ispalo”, rekla je Popović i dodala:

“Naravno da se očekivanja sada povećavaju kako ide sezona i sve bolji rezultati, ali vrlo mi je bitno ostati konstantna i raditi dobre treninge. Tada će i rezultati dolaziti, sigurno još i bolji nego sada”, zaključila je Popović.

Napisao/la 

Odgovori